ביצים רוסיות
מרכיבים :
ביצים
מלפפונים חמוצים
מיונז
פלפל אדום לקישוט
מלח ופלפל
בייבי שף אומר :
מבשלים את הביצים במים רותחים בעזרת אמא ואבא
לוקחים את הביצים המבושלות שהכנו ומוציאים בזהירות את החלמון (הצהוב) בלי לפגוע בחלבון (הלבן)
את החלמון שמים בקערה שלפנינו
מועכים את החלמון עם כפית
מוסיפים מלפפונים חמוצים חתוכים לקערה עם הביצים
מוסיפים מיונז לקערה
מוסיפים מלח ופלפל לקערה
מערבבים הכל ביחד בזהירות
בעזרת כף ממלאים את הביצים הריקות ששמרנו בצד בתערובת הנהדרת שהכנו. יש לעשות זאת בזהירות כדי שהביצים לא ישברו
מקשטים את הביצים עם הפלפל האדום.
לוקחים ביצה קשה ומוציאים את החלמון
החלמון הוא הצהוב – אני פשוט גאון!!
מועכים אותו לאט עם הכפית המלכותית
מוסיפים קצת מיונז – ארוחה חגיגית!
ביצים רוסיות
רכות ועדינות
כל כך טעימות ואפילו מזינות
ביצים רוסיות, לבן וגם צהוב
זה כל כך טעים! אני מוכרח לטרוף!!!
מלפפון חמוץ טעים מצטרף להילולה
מלח ופלפל והשמחה גדולה
מערבבים ומקשטים בפלפל האדום
ועכשיו אוכלים הכל, זה טעים כמו חלום!!!
ביצים רוסיות
רכות ועדינות
כל כך טעימות ואפילו מזינות
ביצים רוסיות, לבן וגם צהוב
זה כל כך טעים! אני מוכרח לטרוף!!!