פיצה פיתה
מרכיבים :
פיתה
קטשופ
גבינה צהובה / מוצרלה (פרוסות או פירורים)
פירורי גבינת פרמזן
עגבנייה
בייבי שף אומר :
מפרידים את הפיתה לשני העיגולים המרכיבים אותה.
מורחים קטשופ בכל צד של הפיתה (שהכל יהיה מכוסה).
מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה על הקטשופ.
פורסים את העגבנייה לעיגולים דקים.
מניחים את פרוסות העגבנייה על הגבינה הצהובה.
מפזרים את גבינת הפרמזן על הפיצה.
שלב החימום:
מניחים את הפיתה בתוך מגש.
מכניסים את המגש לתנור חם.
מחכים בדיוק 8 דקות.
בתיאבון, בייבי שף מתוקים. להתראות...
פיתה X 3 ביד מחזיקים
פיתה X 3 לשניים מחלקים
קטשופ למרוח, גבינה לא לשכוח
כמה נחמד לבשל ולשמוח
פיתה X 3 ביד מחזיקים
פיתה X 3 לשניים מחלקים
עגבנייה אדומה ושמנה
קצת מוצרלה והמלאכה החלה
פיתה X 3 ביד מחזיקים
פיתה X 3 לשניים מחלקים
הוספנו לכאן גבינת פרמזן
שמונה דקות. נותר רק לחכות
פיצה פיתה פיצה
עכשיו היא כבר חמה
פיצה פיתה פיצה
טרייה וטעימה